Пошук себе
Свої думки, знання і дії,
Минуле, сьогодення, майбуття,
Бажання і смаки та мрії.
В дитинстві пізнаєш і хочеш,
А юність прагне щоби мати,
Дорослим робиш все, що можеш,
На старість - мудрість запасати.
Якщо ти світ таки пізнав
І прагнення твої здійснились,
Дорослим й самостійним став,
Мудрість під старість накопилась –
Відповідально шлях пройшов
В своїм житті себе знайшов.
20.07. 2015р., Київ
Свидетельство о публикации №115072003884