Хай час б жить невтомно шалено...
Життя нам відкриває кожну мить.
Ми споглядаємо бурхливу сцену.
Та мало що спроможні ми змінить.
Відкрию календар липневим ранком,
Побачу дату вже знайому так,
Застигне погляд, десь посеред ганку,
Згадаю пам’ятний для мене знак.
Сьогодні свято Кращої,із Кращих!
Моя Сестра і Подруга життя,
Була ти поруч всі часи із важчих,
В хвилини сумніву, в хвилини каяття.
Тобі життя дарує дві п’ятірки,
За ті роки,що до тепер жила,
Пройшла життєві всі перевірки,
Випробування всі перемогла.
Ну, що тобі я можу побажати,
Подарувати можу я тобі:
Можливості подорожувати,
В здоров‘ї бути завжди, не в нужді.
Щоб молодість душі зажди лишалась,
І вірили ми краще, як тепер,
Щоб по життю, лиш радісне траплялось,
І мир душі ніколи не помер.
Щоб були діточки твої щасливі,
Онуки щоб з‘явились для утіх,
Щоб дні були спокійні, та бурхливі,
Щоб в вашій хаті чутно було сміх.
Щоб ми з тобою часто зустрічались,
І мир би панував на всій землі.
Щоб щастя твоє з ранку починалось,
А я дзвонила б - з ранку вже тобі.
Хай буде так, щоб чоловік був поруч,
Тебе кохав би все своє життя.
Від тебе не піде ніхто ліворуч,
Бо буде в тім шалене каяття.
Ти Королева! - хай життя дарує,
Все що я встигла тобі прописать,
Хай це життя ізнов таки вирує,
Допомагає в мудрості зростать.
Мої вітання, вся моя любов,
Летить на крилах пройдених років,
Хай буде поруч вона знов і знов,
Надійна, як любов твоїх батьків.
(19.07.15г.)
Свидетельство о публикации №115071906537