у Вiрi!..
його, як нас роздерли вовки з очами смерті!..
втопився світ в розбраті, у темряві брехні,
од віри в мир, у щастя, відволікають злі –
безглузді побажання: сліпим радіти мріям,
пече не помста, звага у перемогу Віра!..
хвороба мозку вбивці невже невиліковна?
для них немає Бога – їх шлях життя безбожний…
Свидетельство о публикации №115071701041