Человек без сомнений - укр
Блискавка сяйнула,
Постать освітила
В небі поміж хмар.
Він - борець за щастя,
Щастя всього людства!
Сумнівів не має
Совісті лихвар.
Людина без сумнівів -
Вогонь у очах.
Людина без сумнівів -
Шаблею змах.
Людина без сумнівів -
Б'є наповал.
Людина без сумнівів -
Сатані п'єдестал.
Він господар правди,
Що одна єдина;
А одна єдина,
Бо вона своя.
Надихає завжди
Битись з ворогами,
З гнівними очима
Підіймає стяг.
Людина без сумнівів -
Не знає вини.
Людина без сумнівів -
Прапор війни.
Людина без сумнівів -
Правий стократ.
Людина без сумнівів -
Авеля брат.
16.07.2015 р.
Свидетельство о публикации №115071609421