Мечта... укр
Мрія у кожного своя,
Мрію ми плекаємо з дитинства,
Хоч з роками мрія не одна,
Та натхнення мріяти постійне.
З пелюшок мрійливі очі на життя,
Та й у мріях проживаємо віками,
З мрією крокуємо життям,
З мрією і покидаємо життя це.
Є вид дарів, котрим навчатись не потрібно,
У їх світах інструкції нема,
Є вроджений той дар - що мрією пізнавати,
Та у його світах, реальність здобувати.
Мрія це реальність - нереальна,
З нею ми для себе відкриваємо життя,
В цих світах навчаємося й втрачаєм,
Лиш у мріях живемо у небесах.
Свидетельство о публикации №115071603054