Ти поклич

Ти поклич, я піду за тобою
Все життя буду поруч з тобою
І біду розділю і журбу прожену
І надію в душі поселю
Всі життєві незгоди й падіння
Мені не страшні
Я здолаю усі перешкоди
Я тебе захищу
Я тебе так люблю
Як черемуху в білім цвіту
Як безмежне неміряне небо
Як троянду в цвіту
Коли пахне вона на світанку
Я люблю тебе ніжно і палко


Рецензии