Обирайте серцем

Обирайте серцем.

Як жити, обирайте серцем,
Бо шлях, що обраний любов'ю лиш доречний,
Від дій крізь призму світла і добра,
Життя крокує в правильному руслі.

Живіть душею, обирайте в ім'я добра,
Любіть по справжньому не прикидаясь,
Навчіться вірити порадам інтуїції в житті,
Й вбачайте підсвідомості підказки.

В житті у Вас дари лиш у душі,
Й натхнення відкривати їх у тілі
Ви в силі, якщо серцем - у добрі,
Й до блага Ваші дії плинуть.


Рецензии