Любов твоя...

Любов твоя злетіла, наче іскра,
Й розсипалася у польоті мрій.
Розчаруванням біль на серце тисне,
І котиться сльоза з-під мокрих вій…

До краю йде несамовите літо,
Не за горами осінь… і зима…
… Хотіла б я цей сон перемінити,
Але чомусь пробудження нема…


Рецензии