Менi iнодi соромно й боляче, що прошу

Андлею

Менi iнодi соромно й боляче, що прошу
Обіймашок в тебе, коли погано.
Бо з тобою я тільки розумом, ти ж, пишу,
З рога'ми.

Це не дуже ввічливо й гарно, так?
Ми ніколи не бачили одне одного.
Шансу виявитись на твій смак
Жодного.

Твої жарти в мені найщі'ріше будять сміх.
Замість "автора" вкрай упевнено ставлю "авторка".
Залишаюся, почуттів твоїх
Експлуататорка.


Рецензии