Поки вдома н кого нема..

Коли вдома нікого нема,
Спи тихенько, спи!
Під правий бік рожеве ведмежа,
Під лівий прийде кіт.
Спи, і нехай сняться тобі сни,
Кольорові та ясні.
Ранком буде затишна кава,
Круасани та гомін людей.
Так все не просто у житті,
А поки що, спи,-в тиші на межі.
На горі зірки, місяц у колі.
А ти спи, поки йде до до тебе
добрий сон.
Завтра важкий, насичений день,
Люди та їх біль, люди та їх вплив,-
На суспільство, на кожного з нас.
Буде знову сумно і боляче,
То ж поки що дитино, - спи!


Рецензии