Водар л пеня
Ягадамі і грыбамі,
Звязаным у пучок кменам,
Па - за хлевам - лапухамі.
Ліпень пахне спелым хлебам,
Зверабоем, васількамі,
Пахне спёкай, сінім небам,
Рыбнай юшкай, агуркамі.
Пахне ён ліповым цветам,
Навальнічнымі дажджамі,
І хлапечым марафетам,
І дзявочымі духамі.
Ліпень пахне ўсім летам,
Усім жыццём і нават намі.
Скажам дзякуй усім светам,
За магчымасць быць з дарамі.
15.07.2014г.
Свидетельство о публикации №115071409716