Прогноз

Прогноз – сьогодні дощ, гроза,
Насправді - сонце, спека,
Безхмарні чисті небеса,
Дощ мрія то далека.

Для краю нашого це так,
Десь випадають зливи,
Все нищать і народ бідак.
Чи світ цей справедливий?

У нашім краї все горить,
Не ждемо урожаю,
Десь справедливість, мабуть, спить,
Прокинься, я благаю.

До того же іде війна,
Там гинуть патріоти,
Людей у чому тут вина?
Стають же до роботи.

Працюють люди на землі,
Працюють на заводах,
Але знайшлися сили злі,
Щоб знищити нас згодом.

Воюють з нами спека й дощ
І агресивний ворог,
Та поки є в нас сало й борщ
Ніхто нас не поборе.
14.07.15.







               


Рецензии