Почаiвська фортеця

***


Почаївська фортеця
Вiнець вiдозви вiри
Iкона – його серце
Там Божа Свiтлодiва

Почаївська фортеця
Небесна хвиля церкви
Ми в рай переселенці
Немає тут перерви



     130715  10.35


Рецензии