упiзнай!..
…цілий день блукав дощ,
уночі теж блукав…
він навіював сон,
він тебе цілував,
з крапель вірші складав…
безпорадна була
зачинила вікно,
ти не відповіла,
бо не вчула його,
не впізнала Любов!..
вранці стукав в вікно,
розпинався од сліз…
сну обіймів полон
не пускав тебе в світ,
закував серце в лід…
прокидайся!.. скоріш!..
чуєш дощ заспівав!..
Свидетельство о публикации №115071401221
Вона була необачна, напевно довго спала.
Дякую
Ю.Алтайцев 14.07.2015 09:51 Заявить о нарушении
Спасибі Вам... з повагою Віктор...
Виктор Сурженко 14.08.2015 20:08 Заявить о нарушении