аварус драгонфлай

Avarus Dragonfly

Avarus Dragonfly fregerunt crura bruchus
Stercoris LIBUM tulit,
Nisi quid ei a piece of VOT mauris.
Bene, aliud laboriosus ant, ipse
Utitur ea quasi esca furnorum.

Volavit astuti ut meanie.
Suscipit illa missio PROVOCATOR.
Quum ergo alae Kaleidoscope frangit,
Accensa est, ut radios solis immobiles
Sed ab ea est et avolaverunt, ut ictus ruit.

Et descendi in rana in elit,
In lilii PULVINUS - overwater mug.
Coepi cum eo litem paludibus Utrum oceani
Aut si quis fuerit locus ignorantiae tenebris ad cete ..
In genere, quomodo uiuere cat.

Evolat alis, et armum separationis, tunc visitati,
12 E in silvam, ubi Mishkin domum saltus.
Ipse esset valde hospitales medvedёm et signum,
Touting hospitem suum subcinericius radushiёm melle.
Habebat autem displicet prandium strekocha volit ad orphanotrophio ..

Non videmus ea, et sudoris assumpsimus.


Рецензии