Драпежнiца
стаяў цудоўны летнi дзень
ляталi птушачкi ў версе
i раптам прыбяжаў галень
---драпежнiца,драпежнiца
ты спадабалась мне
драпежнiца,драпежнiца
я пакахаў цябе
драпежнiца,драпежнiца
ты спадабалась мне
драпежнiца,драпежнiца
скажы мне---так цi не
Свидетельство о публикации №115071307718