Тато

Мій татку, ти не вмреш ніколи,
Хоча не з нами будеш увесь час.
Пригадуєш, як вів мене до школи?
Ти десь далеко? Ти пішов від нас?

Біля вікна чекаю кожен вечір,
Тебе я бачила у світлі ліхтарів,
Далекі кроки гулко, як у глечик,
Приходять знову, але вже до снів.

Я кожен день листи пишу в уяві
Про ті світанки, роси і зірки,
Та не чекаю відповіді з далі,
Листи пливуть за хвилями ріки.

Мій татку, ти не вмреш ніколи,
Хоча не з нами будеш увесь час.
Ти Янголом ведеш мене до школи,
Ти поряд, любий, ти для нас не згас. 


Рецензии
І такий сум і така печаль.

Зинаида Комарова   02.02.2016 13:42     Заявить о нарушении
Ця дівчика, вона така сильна!

Игорь Стожар   03.02.2016 22:29   Заявить о нарушении