Frozen Broadway

***
-Olya...your life in big danger
If you don't stop a coke!
"VK" daily messanger
If want to have me- just spoke!

Olya...frozen in polar...
If can't warm just say: "May!"
Having degree like a scholar,
Uncurtain "Happy Bay".

Olya... have another possession
In this ugly whole world!
Gear temptation
For stage when you getting a cold.

Olya...make a decision
For a live better way.
Change a position:
You like on Broadway


Рецензии