Щастя. Сон. Рай
Невже твоя присутність – не примара?
Мені тебе завжди, навік замало,
Бо ти – це щастя втілене моє...
Повторюй раз у раз рішуче "ні",
Коли я, сміючись, цілую спину,
І всю тебе цілую без зупину,
Бо я щасливий, наче уві сні...
Дивись, чи не дивись, чи закривай
Свої, од Бога праведного, очі,
Повторюю ім'я твоє співоче,
Бо ти і є – мій рай, мій справжній рай...
Свидетельство о публикации №115071200986