Душi велiння
Ростуть на зміну покоління
Що нагромаджують, що відкидають:
Думки, пісні, знання та вміння.
Творив добро чи зло посіяв,
Надбав, втрачав, зміцнив, ослабив –
Міру добра ніхто не зміряв,
І зла вагу ніхто не зважив.
Як намагавсь й не перевершив
І не підняв, що не по силі –
Надійсь на того, хто довершить
Те, що душа твоя хотіла…
Безсмертної душі веління -
Збирати й сіяти насіння.
12.07. 2015р., Київ
*Фото з інтернет
Свидетельство о публикации №115071206258