П дсумок вечора

А ти перегортай сторінку далі
Усе було, хороше… і погане
Життя, як у концертній залі
Щось вже відоме… щось іще незнане

Гортай, гортай, пролистуй сторінкИ
Погане забувай, хороше - пригадати
А знаєш, це життя і крізь вікі
Зруйнуються і наші постулати

Перегортай, листай, все далі й далі
І сонце проводжай, стрічай його світанки
Ще буде те, чого ми ще не знали
І розповідь про знане вже… до ранку….


Рецензии
Філософічний твір. Сподобалось!

Ли Чень Дао   13.07.2015 00:37     Заявить о нарушении
Рада, що сподобалося!

Катерина Славская   23.07.2015 11:02   Заявить о нарушении