***

Як хотілося нам від усіх утекти

На край світу, де є лише я... тільки ти...

Так хотілося нам наодинці побути!

Щоб ніхто... Щоб не бачити, щоб і не чути...

 

Але де б ми не йшли, всюди погляди...

Всюди очі чиїсь, всюди осуди...

Та мені все одно, хто і що про нас скаже...

Тільки б ти поруч був... Інше - доля розвяже...

 

Як хотілось мені обіймать до нестями...

Цілувати і пестити цілими днями...

Тільки сон мій про тебе, на жаль, вже скінчився...

Щиро вдячна , що знову мені ти наснився...

 


Рецензии
Дуже Вам вдячний за такі хороші вірші!
По доброму заздрю тому, кому вони адресовані!

Григорий Никитенко   18.09.2015 11:56     Заявить о нарушении
Не заздріть! Бо він і не знає, що все це для нього!!!!!!

Ольга Бурковская   14.11.2015 18:13   Заявить о нарушении