***
І дай, Боже , не знати нікому!
Лиш здалека сини
Журавлями вертались додому...
Ми не знали війни...
Ми не чули, як "грали" гармати...
Не вернуться сини...
Плаче й досі згорьована мати...
Ми не знали війни...
Мирне небо сьогодні над нами...
За солодкії сни
Вдячні Вам, дорогі ветерани!
Хоч минули роки,
Та ще й досі не гояться рани...
За світанки ясні
Щиро дякую Вам , ВЕТЕРАНИ...
Свидетельство о публикации №115071105235