***
Щасти тобі! Щасти, моє кохання!
Лети у далечінь, моя любов!
Нехай тебе не засмутить зізнання,
Що я без тебе замерзаю знов!
Хай сонцем засія любов над нами!
Хай в дім ввірветься радість і любов!
І днями , і безсонними ночами,
Тебе кохатиму я знов і знов...
І як би доля нас не підкидала,
Не штовхала, не кидала на дно,
Тебе кохатиму, кохаю і... кохала..
Тебе кохатиму я вічно все одно...
Кохай і ти.. нестримно, до нестями...
І часточкою вірної душі...
Я поведу тебе чарівними місцями...
Кохання свого... зорями вночі
тебе зігрію...
Свидетельство о публикации №115071105150