***
Я іду на побачення з юністю...
З теплим поглядом твоїх очей...
Я в тобі розчиняюся повністю...
Небом зоряним літніх ночей
зазирну тобі прямо в душу...
Я іду на побачення з юністю.
З безтурботністю юних днів,
Із твоєю безмежною ніжністю...
Ти ж і досі приходиш в сни,
Й до сьогодні мене бентежиш...
На побачення з юністю йду я!
Як дурне, калатає серце...
Оживає юнацька мрія...
А в душі щемом знов озветься
незабута перша любов...
Я іду на побачення з юністю!!!
І тремтить у руці рука...
Пестиш поглядом мене грішницю
Ти завжди в моїх грішних снах,
О, мій Янголе, мОє спасіння...
Я прощаюсь з тобою, ЮНОСТЕ!!!
Пам'ять все збереже в душі:
Подих твій... і... всього тебе...повністю
Якось я пригадаю вночі,
Щоб не сталося, як би не склалося...
Свидетельство о публикации №115071105123