Ми - народ, що не бере чужого

               
Ми -  народ, що  не бере чужого,
Ми -  народ, що не віддасть свого,
Так, у нас  є  мова калинова,
Нам  пісні  співає Дід  Дніпро,
Є у нас золотоглава Лавра,
У степу чорніє  терикон,
А у Львові  пряно  пахне кава,
Крим  бере красою у полон,
Ми- всі  різні,
Так, в нас  хата з  краю,
Бо чуже  нам  горе  як  своє,
Нас  убогими  сусіди  називають,
Так, ви праві,
Бог в  нас в  серці  є!
Нас  багато хто  зламать  бажав вже,
 Та ми  лиш всміхнемомося – пусте!
Україна, як  добро  назавжди,
Ми -  життям пильнуємо своє!
11.07.2015


Рецензии
Прекрасно сказано!

Ли Чень Дао   13.07.2015 00:41     Заявить о нарушении
Дякую!

Алена Скиба   13.07.2015 10:25   Заявить о нарушении