Паралельний свiт

Паралельні світи
Все шукає наука,
Та не може знайти,
Не скінчена ця мука.

А в країні у нас
Паралельний світ діє,
Олігарховий клас
Там живе і радіє.

А весь інший народ
В нашім світі страждає.
Серед бід і негод
Ледве він виживає.

Живуть поряд вони,
Олігархи жирують,
Та не чують вини,
Що всі люди бідують.

Ці обидва світи
Мусять врешті зіткнутись,
Олігархам кранти,
Справедливості збутись.
11.07.15.


Рецензии