Приходить час, коли не треба...
Нi вдач, визнань - лише вiршi-
"Перлини зоряного неба -
Перлини слова i Душi."
I ти один стоїш - в далЕчiнь
Впiрнувши крiзь тремтiння вiй -
Майбутнє мерехтить у вечiр,
А ти все чуєш голос свiй:
Iде промова i про Всесвiт ,
Страждання Душ на цiй Землi,
А що навкруги - просто плескiт
Того - що є , того - що нi...
Стоїш зв'язком помiж безмежних
Далеких всесвiтнiх вогнiв
I сил планети обережних ,
Що в тебе влились вiд Землi.
Ти маєш цей зв'язок держати,
Вiдповiдати за свiй час
І для майбутнього пізнати
Чим би покращити життя.
Ти маєш вiдповiдь тримати
Перед минулим маяттям ,
Бо лiпшi Дiти Людства знати
Повиннi - що є нам життя,
Бо всi вони життя вiддали
За те, щоб жити ми змогли ,
Любили свiт i працювали,
I щоб ми щасливi були.
I починається країна
Не з грошей чи якийсь багатств ,
А з виконання слова сином
I з милосердя повсякчас.
I починається країна
З того, що ти їй вiддаєш
I вiриш якось невгасимо ,
Що для Людей не буде меж.
Свидетельство о публикации №115071103064