Космея

Ці квіти - символ нашого села!
Щоліта квітнуть! і яскраво сяють!..
Я повертаюсь - де б я не була!..
Вони ж мене святково зустрічають!..

До осені, мов райдуга, цвітуть!...
Милують очі, рідні, наче діти!
Хай кожному вони встеляють путь,
Хто вміє дням дарованим радіти!...


Рецензии