Небеснi сходи

Кохаю тебе сьогодні,
Кохатиму й завтра.
Тендітна врода,
Дивовижна краса.
Невже буває таке сильне почуття,
Що вогнем рве
На шматки мої скроні.
Невже є таке кохання,
Від якого немає покою
Ні вдень, ні вночі.
Чекаю небесні сходи,
Щоб швидше забрали мене.
Щоб більше не кохати тебе донестями.


Рецензии