Вышивка внучкам

 
КАЧЕНЯТКО ЧЕПУРНЕНЬКЕ;
В ЖОВТІЙ ШУБОНЬЦІ ГАРНЕНЬКІЙ;
У КАЛЮЖІ НЕ ГУЛЯЄ-
ЧЕРВОНЕНЬКІ  КАПЦІ  МАЄ.
З НЕБА ДОЩИК НАКРАПАЄ-
ПАРАСОЛЬКУ ВІДКРИВАЄ.
ЩОБ СПІДНИЧКУ НЕ МОЧИТИ
ТА Й БАНТИКА НЕ ЗГУБИТИ,
БІЛУ СУМОЧКУ СХОПИЛО
І ДОДОМУ ПОСПІШИЛО.

МАМА КАЖЕ:"МОЛОДЧИНКА!
ГАРНА КАЧЕЧКА- ДИТИНКА!"
НАВЧИМОСЯ Й МИ,ДІВЧАТКА,
ОХАЙНОСТІ В КАЧЕНЯТКА!


Рецензии