Гули-гули...

ТАТО КЛИЧЕ:ГУЛІ.ГУЛІ.
ПОСПІШАЙТЕ ДО ЖЕНЮЛІ.
НАГОДУЄМ ВАС, КРИЛАТИХ.
ЇМ ЖЕ ТЕЖ ПОТРІБНЕ СВЯТО!
ТАТО БУЛОЧКУ ДАРУЄ-
ГОЛУБОК ЇЇ ЦІНУЄ.
ЖЕНЯ ГУЛІВ ПРИГОЩАЄ
Й САМА БУБЛИК НАМИНАЄ.
ДОВГО ГУЛІ НЕ ЧЕКАЛИ
 І У ЖЕКИ БУБЛИК ВКРАЛИ.


Рецензии