Мабуть ти мене причарував

Мабуть ти мене причарував,
Звідкіля іще такая ніжність
Світиться в твоїх очах,
Коли тебе я випадково зустрічаю.
Про тебе різні думки я гадаю.
Мені здається я тебе кохаю.

Та ні, мабуть то просто чари.


Рецензии