Маме... укр
В дитинстві мене колисала,
Ночей зі мною не спала,
Хвороби мої лікувала,
І часу багато втрачала.
Рідна моя, бережлива,
Матінко, моя мила,
Кохання мені дарувала,
Щастя та радості завжди бажала.
Серед усіх можливих в світі мам,
Найкраща в мене та єдина,
Люблю тебе безмежно та невтомно,
І шану безкінечну я до тебе лину.
Завжди, та в будь-який недобрий час,
Лиш ти мене, дбайливо прихищала,
Оберігала, та порадою втішала,
Ти моя мама, ангел мій з небес.
Я дякую Всевишньому і небу,
За всю турботу, віру і любов,
Бажаю тисячі років твоєї долі,
І щастя, радості в твоєм, матусенко, житті.
Свидетельство о публикации №115070606529
Твой взгляд с небес, такой родной.
Как в детстве мне ты пахнешь хлебом,
Мой ангел, мама, он сейчас с тобой!
Борис Воловик 08.07.2015 23:21 Заявить о нарушении