Ми разом
Злітати птахою у небо
Ми разом знайдемо наш рай
Ми разом...як то я без тебе?
Ми разом будемо сидіти...
Навколо тиша...темна ніч
До ранку будем говорити
З тобою тільки віч-на-віч
Ми разом...як то я без тебе?...
Зажди мене...не поспішай
Злітатемо птахами в небо
Шукатемо наш вічний рай...
Свидетельство о публикации №115070604828