Роздуми

Від тебе завжди залежу,
І кращої я не знаю,
З печаллю я не улежу,
І з сумом часи обминаю.

Я твій відчуваю настрій,
У серці щемить тривога,
У жалю слова пухнасті,
Залякана перемога.

Та знов не собою будеш,
В житті лине пісня млява,
Ти віршами світ розбудеш,
І з успіхом прийде слава...


Рецензии