Влада i протези

Симфонію смерті
Ще грають гармати,
З’являються мертві
Відважні солдати.

Відірвані ноги,
Відірвані руки,
Не мають вже змоги
Терпіти ці муки.

А влада не хоче
Купити протези,
Солдатам белькоче
Звертайтесь в соцбези.

Хай там допоможуть,
Хай скинуться люди
Й купити їх зможуть
В Європі усюди.

Бо владцям до спини
Прохання солдата,
У влади причини,
Вона не багата.

Життям і здоров’ям
Рятують державу,
Бійцям розномов’ям
Кричать владці славу.

В своїх кабінетах
Їм годі дрімати,
Хай пишуть в газетах,
Пішли воювати.

Як трапиться з ними,
Що треба протези,
Чи будуть скупими
На поміч для себе.
05.07.15.


Рецензии