Ти

Тебе лякає місто.
Скоріше геть ідеш.
Від себе, любий друже,
Ти в гори не втечеш.

І в тиші твого лісу
В обіймах самоти
Почуєш серця пісню.
З собою будеш... ти.

Та ось в долонях ночі
Між місячних сплетінь,
Відкривши щойно очі,
Побачиш свою тінь.

Хутчіш біжиш до Світла,
В незвіданні світи.
Боїшся ти не міста.
Лякаєш себе... ти.

(30.06.2015 р.)


Рецензии