За Волю та Гiднiсть, за нашу Свободу!

1-куплет:
НАМ Є ЗА ЩО БИТИСЬ,
ЖИТТЯ ВІДДАВАТИ -
ЗА НЕНЬКУ-ВКРАЇНУ,
ЗА БАТЬКА ТА МАТИ,
ЗА ДОНЬКУ, ОНУКА,
ЗА ЗЕМЛЮ КВІТУЧУ,
ЗА СПІВ СОЛОВ'ЇНИЙ,
ДНІПРОВСЬКІЇ КРУЧІ!

Приспів:

ПОВСТАНЬТЕ, ОНУКИ КОЗАЦЬКОГО РОДУ -
ЗА ВОЛЮ ТА ГІДНІСТЬ, ЗА НАШУ СВОБОДУ!
ЗА ТОЙ ЗОРЕСВІТ ВІД ЧУМАЦЬКОГО ШЛЯХУ,
САДОЧОК ВИШНЕВИЙ, ГНІЗДЕЧКО ПІД ДАХОМ!
ЗА НЕНЬКУ-ВКРАЇНУ Б'ЄМОСЯ БЕЗ СТРАХУ -
НАС НЕ ЗВЕРНУТИ З КОЗАЦЬКОГО ШЛЯХУ!

2-й куплет:
ЗА КРИМ ТА КАРПАТИ,
ДОНБАС, БУКОВИНУ -
ЖИТТЯ ПОКЛАДАТИ
ЗА РІДНУ КРАЇНУ!
ЗА ЧОРНІЇ НОЧІ,
ЧЕРВОНУ КАЛИНУ,
ЗА СЛЬОЗИ ДІВОЧІ,
ЗА БАТЬКІВЩИНУ!

Приспів:

ПОВСТАНЬТЕ, ОНУКИ КОЗАЦЬКОГО РОДУ -
ЗА ВОЛЮ ТА ГІДНІСТЬ, ЗА НАШУ СВОБОДУ!
ЗА ТОЙ ЗОРЕСВІТ ВІД ЧУМАЦЬКОГО ШЛЯХУ,
САДОЧОК ВИШНЕВИЙ, ГНІЗДЕЧКО ПІД ДАХОМ!
ЗА НЕНЬКУ-ВКРАЇНУ Б'ЄМОСЯ БЕЗ СТРАХУ -
НАС НЕ ЗВЕРНУТИ З КОЗАЦЬКОГО ШЛЯХУ!

3-й куплет:
ЗА СОТНЮ НЕБЕСНУ,
ЗА КІБОРГІВ НАШІХ,
ЗА ЧОРНІЇ ВЕСНИ,
ЗА ЗНИКЛИХ ТА ПАДШИХ -
ЗА СЛЬОЗИ ЖІНОЧІ,
ЧЕРВОНУ КАЛИНУ -
ЗА ОЧІ ДІВОЧІ,
ЗА УКРАЇНУ!

Пр.:

ПОВСТАНЬТЕ, ОНУКИ КОЗАЦЬКОГО РОДУ,
ЗА ВОЛЮ ТА ГІДНІСТЬ, ЗА НАШУ СВОБОДУ!..

30.06.2015 р.
м. Київ


Рецензии