Я не зможу зробити тебе щасливою

Я не зможу зробити тебе щасливою –
я не янгол і я не Бог.
Хочеш, руку даси – мандрувати під зливою,
щоб до нитки змочила обох?

Хочеш, потім усміхнено підем сушитися
до кімнати, де гріє камін?
Я на тіло вологе бажаю молитися:
з ночі – до світанкових хвилин...

І тоді ти відчуєш – зігріта, оголена –
дотик чистий моєї руки...
Я підійму в обіймах святиню намолену
і до щастя знесу – навіки...


Рецензии