Дивизия сс галичина. Украинський текст
Йдемо ми вперед згідно серця зову
І повторюють наші імена
Рідною нашій українською мовой.
Їх повторюють немов як молитву
Дивчины у вишиванках усіх кольорів
Коли йдемо радісно на битву
І нехай що б більше було новеньких хрестів.
Могил свіжих старикiв і діток
Більше було прикрощів і сліз.
Стріляли партизани із-за гілок
По нас i iз-за стволів беріз.
Як радісно ми вбивали жінок і дітей
Живими їх спалювали прямо у хаті.
Ми пам'ятали заповіти кобзарей
Cини україни ми, ми вермахта солдати.
Під Бродами нас били москалі
Ми народилися у вишитих рубахах.
I бігли від них швидко як могли
Того дня ми обосрались усі від страху.
Свидетельство о публикации №115062808019