знакомою тропою иду
кохаєш Бажаний - віддаюсь
тобі...яке воно щасття до кінця
тремтиш ти - я з тобою разом
ще На..Кохаю..Жадаю...
ранок настав - поцілунки, кофій
Розбігаємось Ти туди -
я в інше направлення
...Час плинув, що сталося
2 полоски,звоню...абонет не доступний
Вірю, що кохав - жаданна була
надій нема...Ти десь й кохаєш іншу
Свидетельство о публикации №115062709336