Час в дпочити
Чарівна небосинь
у безмежній прозорі
В дивовижній красі
віддзеркалюють зорі
Уяви хоч на мить
теплий затишок волі
Перехрестя століть
– як покликання долі.
Із душею поринь
в цей осяяний вирій
Заробив – відпочинь,
дай здійснитися мрії.
* * *
Зроби один єдиний крок
На зустріч щирому бажанню
У відпочинок свій квиток
Отримай всупереч чеканню.
Здійснити подорож – це вчинок
Зусиль даремно не втрачай
Час спромогтись на відпочинок
Умов найкращих не чекай.
Якщо казати красномовно:
Не замикай у шафі мрію
Твій вибір – то є безумовно
Зроби вже остаточну дію.
Свидетельство о публикации №115062707124