Замальовки

( замальовки )

                *
Є  в  житті  визначна  перемога
Щонайбільш  здобуває  людина
Безумовно – безмежна  підмога
Це – любов  і  щаслива  родина.

                *
Як  у  відвертих  дитячих  малюнках
Сонечко  в  небі  палає
Так  і  у  щирих  родинних  стосунках
Місця  для  кривди  немає.

                *
Листя  пожовклі  в  одній  порі  року
В  іншій – яскраво  зелені
Важко  похилому  здужати  й  кроку
Сходи  у двір – незлічені.
 
                *
Малоймовірно  що  де  хто  згадає
З  ким  був  на  званій  вечірці
Келих  міцного  напевно  вважає
Що – тільки  з  ним  наодинці.

                *
Вранці  кортить  поспішати  на  працю
Бігти  з  роботи  додому
Мабуть  чекає  в  твоєму  палаці
Щастя,  як  кажуть,  в  усьому.

                *
Що  найдорожче  у  Світі  для  тебе 
Доля ?  Кохання ?  Життя ?
В  іншому – навіть  немає  потреби
Звідти – нема  вороття.

                *
У  нескінченну  безодню  порине
Під  мерехтіння  сузір’я
20 12 –  для  людства  час  сплине
Та  чи  здійснитись  повір’ю ?


Рецензии