Кинэш
Мин эле утеп торам.
Хэрбер сынауны утэргэ
Страгетик план корам.
Бар кеше сине онэми,
Кайберэулэр конлэшэ.
Киртэлэр бик куп очрый,
Э мин хаман корэшэм.
Тыныч кунелем, мин борчылмыйм,
эле кинэш тэ бирэм:
Гел узенэ генэ таян,
Башынны имэ тубэн!
Свидетельство о публикации №115062609299
Татьяна Андрейко 11.07.2015 12:32 Заявить о нарушении
Фирдавса Ханафиева 11.07.2015 13:08 Заявить о нарушении