Соенечкэ булсын

               
Мин тошемдэ буген еладым,
Укси-укси туктем яшькэем.
Елатма син мине онемдэ,
Соенечкэ булсын, ходаем.

Иннэренэ башым куеп,
Бэгырькэем минем диеп,
Эх, сыеныр идем ичмасам.
Юк шул инде, юк син хэзер,
Армый-талмый эзлэсэм дэ,
Таба алмам инде,могаен.


Рецензии