Сине тагын курдем тошемдэ

Сине буген тагын тоштэ курдем,
Эй еладым, сине сагынып .
Син дэ ахры мине сагынасын.
Шулай булса да син сабыр ит.

Атлый идем тоштэ урам буйлап,
эй тэгэри яшем, туктамый.
Очрыйлар юлда таныш-белеш,
Минем хэлне беркем анламый.

Туктап тордым китми шунда юлда,
Курмэсен дип мине кешелэр.
Курсэ дэ бит ни гаептер,
Кемнен кемдэ нинди эше бар. 


Рецензии