Кер син минем тошлэремэ

Тоннэр буе йоклый алмый ятам,
Башкаемда уйлар бутала.
Мин бэхетле идем синен белэн,
Юллар сикэлтэле булса да.

Мин кабатлыйм синен сузлэренне,
Куз алдына китерэм йозлэренне.
Урамнарга чыксам, кузем эзли,
Елап жибэрэм мин, кунел тузми.

Тошлэремэ кер син ичмасам,
Якын итсэн,мине ачулан:
“Эх,син,елаккаем минем,
Тукта инде, мине сагынма,
Уйла балаларын турында”.


Рецензии