Юксыну

Минем сина эндэшэсем килэ,
Иркэлэсем, назлап соясем.
Язгы тамчы булып керфегенэ
Тамар идем, эгэр телэсэн.

Сине чынлап озелеп союемне
Мин бит хэзер генэ анладым.
Хислэремнен ихлас кайнарлыгын
Эйтэ алмый калдым, сонладым
 
Ник моная шулай кунелем-
Сине юксынудан дэва юк.
Шигырем дэ минем чиле-пешле,
Эгэр башы булса, ахыры юк.


Рецензии