Здичавiлi

Здичавілі вбивають за гроші,
Які платить дикун капітал,
На закони плюють навіть Божі
Та кривавий влаштовують бал.

За пияцтвом це друга розрада
Видавати себе за крутих,
У лукавого їхня посада,
Це кати людей мирних, простих.

Хан Іуда керує цим стадом
І церковників він задурив,
Тож зрадливим керує парадом
І вважає він світ підкорив.

А у пеклі Іуду чекають
І його здичавілу орду,
За убивства людей їх скарають
Й за сплюндровану землю святу.
26.06.15.


Рецензии